29 Aralık 2011

BİR GECE DÜŞÜN



Bir gece düşün,
Gökyüzü baştan başa yıldızlarla donanmış.
Sonsuza kadar uzanan bir yol,


Etrafında tarlalar.
Ilık bir rüzgar geçsin, başakların üstünden,
Sessizliğin sesini duy,
Ve o yolda,
Git gidebildiğin kadar.

Bir insan düşün,
Tüm kötülüklerden arınmış, sana deliler gibi aşık.
Ve değiştirmesin onu geçen yıllar,

Bir güneş gibi doğsun yaşantına,
O elleri iyi tut,
Sev sevebildiğin kadar...
Y.KumraL

13 yorum:

  1. Ne güzel bir şiirmiş bu böyle... Çok etkileyici gerçekten...

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim çok sağol...

    YanıtlaSil
  3. sana kolaylık olsun diye gelip sana cevap veriyom ki ama burda. çok yorum yapıyosun ya ve gmailden izleyemiyon ya yorumlarını, sen bana yorum yapınca hemen sen mutlu olasın diye gelip hemen sana o anda yanıt veriyom ki. ama dün sen sen görmemişsin ki yanıtı. bugün görmüşsün.

    YanıtlaSil
  4. yani sana iyilik olsun diye öle yaptım ki senin kafan karışmasın diyee :) bak genel olarak evet hiç ortaya çıkmıycam ki. blogçular bilmicek yani beni. ama bak özel olarak ilerde olabilir belki seninle dedim. ankarada belki bigün görüşürüz ki. ama blogumu kapatınca ama yaaa şimdi yapamam :)

    YanıtlaSil
  5. ama sen dedin ya, yayınevi ile konuşmuşsundur diye, onun için dedim. yayınevi beni bilmiyooo :)mbak ailem akrabalarım iş arkadaşlarım arkadaşlarım da bilmiyor bir kitabım olduğunu ki amaa :) bir nedeni yok ben yalnızlık seviyom işte hepsi bu. insanlara ilgi duymuyorum napıyim ama ki :) ama sen neden böle sert yazdın ki şimdi bana. sen tanışmak isteyebilirsin ki tabii. dedim ya belki yıllar sonra olabilir, blogumu kapatınca. sen doğal ol. ama bana sert olma ki nolur ablalık yap hemen ya :) ben hoşlanmıyorum demedim ama nbeden alınganlık yapıyosun ki ama yaa yorumlarını çok sevdiğimi seni sevdiğimi biliyosun kii ama. sanırım canın sıkkındı okurken ama yaa :) bak ama o yorum ların yanlış olmuş ki ama yine. benim demediklerimi sölemişsin kiii yaa :) bi dee bütün yorumlarını onaylıyorum kii amaa. ya ben olumsuz bişi söledimse bağışla ama sen ablasın ki. sen yanlış anlamışsın ama yineeee. ama lütfen alıngan olmasanaaa :)

    YanıtlaSil
  6. ama bu yorumun kırıcı ama yaaa deme öle şeler ama üzülüyom kiiii kırma beni ama yaaa :)

    YanıtlaSil
  7. ama ama ama deep, sana yazdığım yoruma cevabı niye gelip bende veriyosun kiiii. Sonra millet meraklanıyor ne bu şimdi diye. Sen benim sana bıraktığım yorumlarıma acaba deep ne cevap verdi ki diye merak edip dönüp tekrar tekrar sana uğradımı biliyorsun bunu fark etmiş olmalısın..

    Şimdi ayrıca anlaşıldı asla asla ortaya çıkmayacaksın ha. Asla herhangi birimiz ile tanışmayacaksın, konuşmayacaksın, mailleşmeyeceksin. Anlaşıldı, perhaps'lar masuscuktan.. Niye bu kadar aşırı gizem.. Bence fazla.. Aileni bile aramamak çok üzücü, mutlaka bunun alt nedenleri var deep. Bu hayatta herkesin ama herkesin bazende olsa birilerine ihtiyacı var, yalnızlık Allah'a mahsus derler.. Yalnızlığı sevmek başka, sen gibi tamamen kaçmak başka..Ablacığım bütün söylediklerin yanlış demişsin söylediklerim tam hepsi neydi ki sana hangi yazında onları yazmıştım. Eğer orada vereydin cevabı bulurdum okurdum yanlışlarımı görürdüm. Neyse çok da önemli değilmiş madem ki anladım; insanların seni merak etmesi, sevgiden, ilgiden.. Sen bunu istemiyorsun. Bir daha bu yönde tanışalım, vs gibi kafanı ütülemem. Seni merak etmem. Bu yönde espirili yorum bile yazmam. Madem hoşlanmıyorsun. Seni senle bırakmak, sadece okumak, herhangi bir ilişkilendirme yapmamak bir kez daha anladım ki daha evla.. Hatta cevaplarını bile merak etmeyeceğim. Merak kelimesini lügatımdan sildim söz konusu deeptone olduğunda...

    Dünkü ne unutulmuş, ne diyosun ki, dün yaptığın bir yorum yok ki amaaa :) demişsin ya, dünkünü unutmuşsun diye yazdığım yorum hangi tarihli yazının altına bırakıldı ise demekki ondan bir gün önceki yazının yorumunu onaylamadın, veya yorumun cevabını vermedin anlamında.. Bilmem bu kez açıklayıcı oldumu?.. Neyse boşver, çok da elzem değil.. Üzüldüm biraz açıklamana.. Bundan sonra yalnızlığınla mutluluklar dilerim, kimse görmesin, kimse bilmesin seni..

    YanıtlaSil
  8. bak ama sana kolaylık olsun diye buraya koydum kii. işte hepsi burda şimdi. sen gmailden izleyemiyon ya evde raat bakamıyom dedin ya işte buraya yazdım. bi de bloguna yazıyom sen hemen okucan diye ama sen bi gün sona görmüşsün kiii amaaa :)

    YanıtlaSil
  9. ve bu utanma mevzusunu biraz abartılı bulduğumu da bil yayınevine gittinmi gittin, kitap çıkardın, yaşamak için çalışıyorsun bir şekilde insanlarla konuşuyor sosyal ilişki içine giriyorsun.. Gizemli olmayı seviyorum, kendimi merak ettirmekten hoşlanıyorum diyebilin bence yaaaa... yada birileri ile özel tanışmak istemiyorum, utanmak bahanesi iyi geliyor diyebilirsin.. Yada 1- işim gereği, ya da 2- prensip gereği kendi adımı kendi görüntümü vs. g.zliyorum sen gibi desen nasıl olur ablacığımmm? Meeee'mmm

    YanıtlaSil
  10. bak işte bu yorum ki. kolaylık olsun diye yazdım buraya. yanlış dediğim buydu kiii işteee.

    ama ablacım ben yanlış bişi sölemedim ki. alıngan olma amaaaa. allam ya bak ben genel olarak evet işte görüşmücem diyom kimseyi de tanımıyom ama sen doğal ol ki yaaa ben senin içtenliğini seviyom ki. bak burda yazdım hepsini. burda sölersin ki. ama sen çok sert şeyler sölüyon ama yazık ki banaaaa yaaaa :)

    YanıtlaSil
  11. amama ama ama bu yazım taaaa 2011 yılına ait ve sen burada yanıtlıyon ki.. Hayır sen sert anlamışın ama neyse sen ben farklı anlıyoruz bazen ama ama ama, keşke ne demek istediğimi daha net anlatabilsem sert değil üzülüyorum yanlızlığına, halbuki sevgi verebileceğimiz öyle çok sevgi var ki.. Sen almak istemiyosun :( neyse boşverrrr unut gitsin sert ve seni üzmek için değil üzüldüğüm için ve açıklamak içindi ve bizim konuşmalarımızı başkaları görmesin diye idi... :( Meee'm

    YanıtlaSil
  12. tamam sen bana sert olmaaa hiiiç. ya annem de üzülüyo işte bana hep yalnızım diye bilmiyom bakalım bigün belki insan içine çıkmaya cesaretim olur ki. şimdilik yazayım işteee :) insanlar soruyo dedin ya ondan buraya geldim. kismeler görmesin diyeee :)

    YanıtlaSil
  13. timammm pekiiiii ama ama biraz gayret et gerekirse bu tamamen insanlardan kaçma yanlız kalma duygusunun nedenleri ve tedavisi ne olabilir bir psikoloğa git.. Bu çok zor değil doktor doktordur. Yardımı olur. Farkında değilsin ama şöyle düşün aile ve arkadaşsızsın allah korusun çok ciddi bir hastalık geçirdin ne olacak sana kim el uzatacak. Dünyanın her türlü halini düşünmek lazım.. Ben bu yüzden üzülüyorum yoksa haddim değil seni azarlamak kızmak.. Değiş biraz gayret et tamam çooook sosyal olma ama bu kadarda mahkum etme yalnızlığa kendini.. Af çıkar, Rahşan affı değil VuslaT abla affı.. Tamam mı?.. Deneyecekmisin. Ha gayret az çaba sen bu kadar duygu dolu eğitimli insansın başarırsın. Ok mu?..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız beni mutlu ediyor.. Ziyaretiniz için teşekkürlerimle. Sevgilerimle..