10 Haziran 2014

OHH! ÇOK ŞÜKÜR.. :)




Efendimmm merhaba!.

Yaklaşık dört ay boşum..
Yani boşum derken; sizleri okumak ile, aklıma takılan bir şeyler olur ise onları anlatmak ile, yazmak bomboş olmak, sonra yeniden yeniden dolmak ile geçireceğim kocaman bir yaza merhaba..




Zamane yaşlısı okursa karnesi nasıl diye merak etmeyin sakın :)

Kötü ise:

böylesine içten bir destek beklerim sizden:)

İyi ise:

Şöyle bir ödüle razıyım:)

Kafamda çok önemli işler var; Ey benim naçiz vücudum, elbet bir gün toprak olacaksın ama en birinci sırada yapmak istediğini bu yaz başarabilirsen şayet, ilel ebet azmin, dilden dile takdirle bahsedilecektir :)



Gerçi bana şunu diyenler de yok değil:


Su içsem yarıyor ne yapayım:)

Daha neler neler var yaz programımda. Çiçeklerimle uğraşacağım. Dillerinden anlamıyorum lakin onlarla her akşam güzel sohbetlerimiz oluyor. Her sohbet sabahı, yeni bir tomurcuk açılıyor dünyaya. O muhteşem renkler yaprakların arasında yer buluyor kendine..


Salondan seçtiklerim..
  

Güller ise balkonumdan..

Başkaca planlar da var. Bakalım. Belki Hindistan'a gideceğim. Belki de sadece çocuklar gidecek. Kısmet.. Benim gönlüm yan çiziyor, nedenini biliyorsunuz, 10 saatlik bir korku:)

Kızım uçaktan korkarsın, yüksekten korkarsın, hızdan, virajlı yoldan, uçurum kenarlarından ve daha birçok şeyden korkarsın..

Bence sen; yapmak içinden geliyorsa, korktuğunu bile yapabilecek cesur bir korkaksın. Yeter ki kafana koy. Yapabilirim de, korka korka başaracağına inanıyorum. Zaten ben senin bu azmini seviyorum diyor..

Kuzularım; ben de en çok ikiniz başta olmak üzere, yaşamayı ve bu hayatı seviyorum:)

Daha fazla uzatmadan, bu haftamı okumaya ayırayım. Nerede yakalarım kaçırdıklarımı bilmem ama bir şekilde yakalarım işte..



Yüzünüz, gönlünüz çiçekler açsın.
Sevgiyle kalın..


38 yorum:

  1. Ahh keşke benimde fırsatım olsa Hindistan'a gitmek için ablacım. Korkma git mutlaka.. Bak benim içinde gezer görürsün ;) Bu arada hoş geldin, kilo konusunda ben başladım bir buçuk ay oldu. İstikrarla sürdürüyorum çok şükür, yazı fitleşerek göğüsleyeceğim bu sene ;) hadi bi gayret sende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım beni endişelendiren iki şey var biri uzun uçak yolculuğu, diğeri sarılık ve kanser başlangıcı ile gördüğüm tedaviler. Biliyorsun, Asya ve Afrika ülkeleri hastalık mikroplarına karşı biraz daha sık karşılaşabileceğimiz ve korunaksız olacağımız yerler. Bakalım. Onların tarihleri belli olsun da.. Canımsın. Ben de diyetisyene gidip öyle başlayacağım dedim öylede yaptım..Çok öptüm seni..

      Sil
  2. tatilin tadını çıkar,
    Hindistan'a mutlaka git diyorum vuslatcığım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bakalım hayat ne gösterecek. İnşallah..Sevgilerimle..

      Sil
  3. Ohh hoşgeldin, ne güzel çiçeklerin var,maşallah deyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Elifciğim. Daha güzelleri senin olsun. Sevgilerimle..

      Sil
  4. ablam o korkuyu yenebilsem bende arkadaşımla Hollanda'ya gitmeyi planlıyorum ama hala cesaretim olmadığından yan çiziyorum:)
    İnşallah gidersiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh kuzum Hollanda yine 3-4 saat. Hindistan 10 saat.. Ürküyorum. Ama bakalım.. Durum ne gösterecek.. Ama sen git, o kadarı çekiliyor.. Hollanda'ya ben gittim. lale bahçeleri güzel. Amsterdam güzel.. Sevgilerimle..

      Sil
  5. Hoşgeldin cananım:)) Bütün projelerin gerçekleşsin inşallah:) Sen de, ben gibi uçak konusunda geç kalansın anladığım kadarıyla:)))) Hala inanamıyorum ama (havada olabilme fikrine) bindim ve gittim geldim:)) Bin ve git arkadaşım biraz uzak ama görülmeye değer bir yer olduğunu düşünüyorum. Tek problem çok sıcak olması:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Nilgüncüğüm bakalım. Cesaret ve cüzdan meseleleri hal yoluna girerse gideceğim. :) Sevgilerimle..

      Sil
  6. Canım Vuslatım hoşgeldin. Çiöeklerine bayıldım biliyormusun ve gerçekten onları sevince tek tek açıyorlar.
    Ve lütfen korkma Hindistan'a git, kızının söylediğine katılıyorum sen her şeyin üstesinden gelirsin bence.
    Ayrıca seni çok özlemişim, çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcığım her gün konuşuyoruz güzel çiçekciklerimle:)) Bakalım o konuyu hala düşünüyorum. Ne olacak bilmiyorum. Kısmet.. Sevgiyle sarıldım canımsın..

      Sil
  7. tüm arkadaşlar gibi Hindistan'a gitmenden yanayım:) menekşelerine bayıldım , sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tatlım. Bakalım. Sevgilerimle..Çok öptüm..

      Sil
  8. Tatilin hayırlı ve bereketli olur inşaallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın çok teşekkür ederim. Sevgilerimle..

      Sil
  9. Her neye niyet ettiysen hepsinin gerceklesmesini diliyorum Vuslatim..Hindistan´a git lütfen,bak sonrasinda cok pisman olacaksin.Hatta bu konuya el atip,VUSLAT HiNDiSTANA GiTMELi Mi anketi bile yaparim:)) Bin ucaga,al kitabini eline biraz oku,biraz uyu hele birde THY ile gidiyorsan istedigin filmi izle...Bol bol foto bekliyoruz...
    Yazdigim hikayenin basini ortasini okumak istedigin zaman not birak tekrar yayinlarim senin icin,ben de seni öpüyorum ablacigim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahha haa. Tamam tamam daha ciddi düşüncem:)) Sana iki üç gün içinde o hikayeyi okumaya geleceğim. Çok öptüm.. Sevgilerimle..

      Sil
  10. ay kıkır kıkır güldüm valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıkırdak seniii :)))) ben de kıkırdadım..:)

      Sil
  11. o headeri hayatım kitap adlı arkadaşımız yapmış bana blogunda hediye etti. ben de koydum bilokuma. dursun ama çok şeker ki yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi sen dursun diyosan. Madem hediyeymiş:)) Daha derin hediyeler bekliyoruz:))

      Sil
  12. Hoşşşşşşgeldinnnnnn :))
    çiçeklerin çok güzelllll :))

    YanıtlaSil
  13. Selam selam hoş geldin bak özletiyorsun kendini çok,önce bunu diyim sonrası ne yap ne et Hindistan'a git derim hayatta en çok gidip görmek istediğim yerlerin başında geliyor fırsatım olsa atlar zıplar giderim vallahi:)Sonrası çicek konusuna gelince hiç aramız iyi olmamıştır onlarla anlamam dillerinden isteklerinden onlarda bunu bildiklerinden hep bana küserler oysa ben onları tomurçuklar çicekler içinde renk renk seyretmeleri çok severim.Canım seni görmek sıcacık paylaşımların okumak çok keyifli sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulllldum benim yerime sen git. Nasıl fikir amaaa:))) Ben korkuyom napıyım. Dur bakalım. Son ana kadar bekleyelim:)) Senide görmek harika canım benim. Sevgilerimle..

      Sil
  14. Çiçekler nasıl da güzel açmışlar, sohbetlerden memnun kaldıkları belli oluyor :) Allah sağlıklı nice ömürler versin ki çocuklarınla birlikte gez bol bol. Öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim bende çok öpüyorum seni. Hemde çoook . Sevgilerimle..

      Sil
  15. Vuslatim canimm gectin sinifini sen..en cok sen hakettin 4 aylik tatili:)) Git Hindistana benceee..cok istedigim ama kokular yuzunden gitmek istemedigim bir ulke:) Once oraya git sonra buraya gel bu taraf 9 saat:))) sardim sarmaladim kissy kissy :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh kimseye diyemediğim o işte. Çok pis kokular varmış. Ondan çekiniyorum uçaktan be bulaşabilecek hastalıklardan da..Bende kiss very much..

      Sil
  16. Karikatürler ve o güzel çiçeklerle şu iç karartıcı gündemde tebessüm ettiren bir post olmuş.Yazın yapmayı planladıklarınızın hepsini sonuçlandırırsınız inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım inşallah ilhan bey.. Sevgilerimle..

      Sil
  17. Merhabalar.

    Çocukların karnelerini alması, yazın habercisi oluyor. Eğer havalara kaldıysak, bu yazın geleceği yok! Yaz proğramınız çok güzel. İnşAllah ağız tadıyla, sağlıklı, mutlu ve huzur içinde yaz proğramınızı yaşarsınız. Çiçekleriniz ve gülleriniz de çok güzeller. Onların sayesinde güzelliklerin farkında oluyo ve görüyoruz. Aksi halde gidişat güzelliklere hiç ışık tutmuyor.

    Bu aralar ziyaretlerimin aksadığının farkındayım. Belki ilerleyen günlerde internetim de olmayabilir, o zamanlar haliyle ziyaretlerim temelli aksayacaktır. Bu konuda affımı istirham ediyorum.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun. Her şey gönlünüzce olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim katkı sağlayan yorumunuza Recep bey. Saygılarımla güzel günler dilerim..

      Sil
  18. karneyi görelim karneyi ;)
    canıım iyi tatillerin olsun karadenize yolun düşerse bana gel mucuuuuk..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy göstermemememm dermişim. iyi iyi :)) Öptüm seni canım..

      Sil
  19. Yazı okudukca insanı hafifletiyor. Tatil havası yazıya da yansımış.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahha ha evet ben tatil moduna girmişim. Sevgiler..

      Sil

Yorumlarınız beni mutlu ediyor.. Ziyaretiniz için teşekkürlerimle. Sevgilerimle..