20 Aralık 2014

3 YAŞIMI BİTİRDİM. ZOR BÜYÜDÜĞÜMÜN FARKINDAYIM..





2011 yılından bu yana çok zaman geçti. Tam 3 yıl bitti. Neler neler yaşandı. Neler neler paylaşıldı.

Omzumu uzattığımda, teslimiyetinizi, sıcaklığınızı esirgemediniz. Güvendiniz bana.. Sağ olun, var olun.

Bir omuza ihtiyaç duyduğumda da desteğinizi esirgemediniz. İhmallerimi göz ardı ettiniz. Sevginizi paylaştınız. İlginiz ile sarıp sarmaladınız. 

Derin, depderindeki izlerimi takip ettiniz. Güz ruhuma tatlı bir ferahlık serptiniz. Bazı bazı paylaştıklarıma da olsun, razıyız dediniz.

Sizi seviyorum. Hepinizi, her birinizi..

Bu gün blog yaş günüm.. Nette birçok arkadaşımızın yapıp paylaşmış olduğu 'Yanardağ Pastası'ndan yaptım. Misafirlerime ikram ettim, az birazda kendim yedim. 

Ayşe'm den (Bir Kase Lezzet) telefon ile pandispanyasını yapmayı öğrendim. O'nun, Nilgün'cüğümün ve daha bir çok becerikli arkadaşımın ellerine su dökemem biliyorum da nacizane benimki de güzel olmuş dediler. Ben diyenlerin yalancısıyım :)

Can arkadaşlarım, beni mazur görün. Hemen hemen her gün hızlıca bloglarınızı okuyorum aslında. Yorum bırakmadan jet gibi okuyup kaçtığım için gelişimi anlamıyor olabilirsiniz. Lakin kalbim, gözlerim, sevgim sizinle. 

Ahu'cuğumun, Ayşe'ciğimin ve Emel'imin telefonları var: Onlar ile bazen konuşabiliyorum. Diğer dostlarımı az biraz ihmal ettiğim için üzgünüm :( 

Cep Aynam ne harika dekorasyonlar paylaşıyor, Sevda'm hangi ürünleri tanıtıyor. Füsun'cum nelerden bahsetmiş, Asuman'ım, Nilgün'üm, Macide'm, Zeyno'm, Meleğim ve diğer tüm güzellerim neler pişirmiş biliyorum. Sevgi'm düşmüş yollara, Havva'm üşümüş. Isıt beni diyor sımsıcak çorbasına. Paris sokakları karlıymış, Toronto'da da ağaçları kar kaplamış. Aslı'm, Erguvan Zeynebim ben gibi kaçaklar, Pembe esintim'in hanesinde ınga sesi çın çın çınlar.. Recep Bey, Hüseyin Bey, İlhan Bey ve daha ismini bu kez atladığım dostlar arkadaşlar. Hepinize sessizce uğruyorum. Biliyorum sessizce uğramak; uğramak gibi olmuyor. Üzgünüm. Saatler hızlı koşuyor, ben onu yakalayamıyorum:( 

Mesela; Mee'mi (Deptone) 1 Kasımdan bu yana okumadım. Bir tek onu biriktirdim. Çünkü ona sözüm var, blog dünyasından temelli ayrılmadıkça onun tüm yazılarını (bazen geç, bazen vaktinde, bazende çoook çok geç okusam bile) kırıntısız bırakmayacağım. Kâh ekmek kırıntısı, kâh çakıl taşı (aramızda şifre :))

Geçmiş ve gelecekte atlayabileceğim tüm özel günlerinizi kutluyorum. Yüce Yaradan'ım dan hepinize sağlık, afiyet, hayırlı bol kazanç ve mutluluk temenni ediyorum. 

Gönlünüzden geçen, önünüze serilsin. İşleriniz rast gitsin.

Veda yok aramızda. Ara sıra da olsa Vuslat var.

Güneş ısıtsın ruhunuzu.
Ay gülümsesin gecelerinize. 
Mevsimler gelip geçse de, özlem içinizi titretse de, elbet buluşuruz sevgilerin en güzelinde. 


Musmutlu Yeni yıl dileklerimle..
Bu arada benimkinden daha şık, ama beni çok etkileyen ve benzetmeye çalıştığım sunumu için Yıldız Mutfağı'na teşekkür ederim. Verdiği ilham için.


Not: Çoğu arkadaşımın ismini zikredemediysem de, kalbim zaten onların kalbiyle..

33 yorum:

  1. Ablam, öncelikle pasta çok güzel görünüyor eline sağlık. Umarım sağlık veya başka bir konuda sorun yoktur, iyi ol da ablacım arada bir uğra arada bir yorum yap sorun değil. Özledim seni ♥ Blogunun doğum günü kutlu olsun nice bizli yaşlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdacım canım teşekkür ederim pastayı beğenmişsin. Aylar sonra cevaplayabilsemde tekrar tekrar güzel yorumun için teşekkür ederim. Çooook öptüm seni canım benim...

      Sil
  2. Emek-duygu ürünü paylaşımlarınızın ve blog dostluklarınızın hep sürmesi dileği ile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy canım Begonvilli Evim. Güzel cümlen için kocammaaaan teşekkür sana. Sevgilerimle..

      Sil
  3. Nice güzel yillarda her beraber olalim Sevgili Vuslatim....
    Yüzünden gülümseme, evinde huzur, bereket ve saglik hic eksik olmasin....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıldızcım çok uzun aradan sonra bu güzel dileklerine çok teşekkür ederim. Sizleri bırakmak mümkün değil uzun aralar olsada sizleri bende çok özlüyorum. Ve çok kısa zaman sonra yine yanınızdayım. Çok öptüm seni..

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Bana ne bana ne ben daha çok seviyorum Sevgi'm.. :*

      Sil
  5. seni tanıdığıma çok memnunun ablam iyiki varsın güzel dostluğuna hoş sohbetlerine..
    seni seviyorum...pastada çok güzel mmmmmm:))))
    sen benim güzel ablamsın nice senelere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşem can kardeşim pastamın pandispanyasını senden tarif alarak yaptım. Çok güzel oldu Ellerine sağlık..Sayende yaptım. Canım benim seni çok seviyorum. Çok öptüm..

      Sil
  6. nice yıllara hep birlikte...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifcim sizlerle birlikte zaman çok güzel geçiyor. Canımsın teşekkür ederim. Sevgilerimle..

      Sil
  7. Vuslatcım, daha nice nice yılların olsun blog aleminde de , gerçek alemde de.. İyi ki varsın, bizlere ışığını, içtenliğini, sevgini yansıtıyorsun. Zamana yetişememenin kıymetini bil. :) Kalpler bir olsun, sevgi dolsun. :) Yürekten sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Füsunum senin bu satırları yazmandan aylar aylar sonra cevap verebiliyorum. Ve şimdi Ramazan sen hala bana iftara gelmedin :( Seni seviyorum. Çok öptüm. Kendine iyi bak.. Sevgilerimle.

      Sil
  8. oleeey maşallah :) bu pastayı da denerim. ben de hoş tatlılar yaptım yazdım kiii :) yaparsın sona :) bugün bile yazdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen kendin tatlımı tatlısın ki =D 1 kasım 214 den bu yana sensizim arada gelip okuyom da yazmıyom ama çokkkk yaşlı ve yorgun veeee yoğunum ki =D sevgiyle sarıldım Meeee'm

      Sil
  9. İşte benim canım;) çıkıp gelivermiş. Olsun güzel arkadaşım bazen yazıların arasına zamanlar girebilir, önemli olan gönüllerin arasına girmesin;) ben de kuzu okula başladı başlayalı doğru düzgün giremiyorum . Çünkü kurban bayramından beri, 5. Kez grip yaşıyoruz. Son yazımda, kuzum okula, ben sürpriz yapmaya demiştim ama bir hafta sonra yine grip:( ne yapalım bu kış böyle geçecek herhalde. Özletme arkadaşım ara sıra uğra lütfen kocaman sarıldım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgüncüm can arkadaşım evet araya zaman girmese daha iyi olur da bazen böyle oluyor işte..Neyseki araya giren zaman kalbte tahrifat yapamıyor aynı şekilde tüm dostlarımı özlüyorum aynı şekilde seviyorum. kuzuyu öpüyorum. Kendine herzaman çok iyi bak. Güzel tariflerini sık sık kendime kaynak yapıyorum. Seni seviyorum. Çok öptümmmm <3

      Sil
  10. Waaaw!!! Artık her şey çok güzel !!!
    :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey zaten sizlerin sevgisi ile kalbimde çooook güzel kuzum. Canım kızım. Kardeşim iki gözümden biri. Seni çok seviyorum. :*

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. Canımsın ya. Ne tatlısın sen teşekkür ederim. Sevgilerimle..

      Sil
  12. Nice seneler, nice yazılar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gamze'm canım teşekkür ederim. Sevgiyle sarıldım sana canımsın..

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim şirin arkadaşım :* Sevgilerimle...

      Sil
  14. Blog yas gunun kutlu olsun. Daha nice yillara. Ayni zaman da yilbasindan dolayi da sevdiklerinle mutlu, Saglikli ve bereketli seneler diliyorum. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şulemmm canım benim seni çok seviyorum. Hepbirlikte yaşayalım güzel günleri.. Sevgilerimle..

      Sil
  15. Iyki dogdun ablalarin birtanesi demeye geldim seni opmye geldim bahar guzeli:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi öp öp öpppp. Canımsın benim bende seni çok öptüm. Çoooook :*

      Sil
  16. Nice blog yazismalarinda upuzun yillar olsun..sen buralarda ol arada sirada..bazen ce deyip gidiyoruz ..
    Musmustlu saglikli sansli gonlunce 2015 olsun..sevgiyle kucakliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Emelim demin seni doğum günün diye kutladım. Teşekkürler arkadaşım. Sevgiyle sarıldım sana..

      Sil

Yorumlarınız beni mutlu ediyor.. Ziyaretiniz için teşekkürlerimle. Sevgilerimle..